Сърцето е един от най-важните органи в тялото, към който

...
Сърцето е един от най-важните органи в тялото, към който
Коментари Харесай

800-годишно лекарство ще ви помогне много при прескачане на сърцето или бодеж в гърдите

Сърцето е един от най-важните органи в тялото, към който би трябвало да се отнасяме с огромно внимание и отговорност. Колкото повече напредват годините, толкоз повече тежест изпитваме в него, започваме да усещаме бодежи и различен дискомфорт и в този случай извънредно значимо е да се обърнем незабавно към експерт. Нашият съвет е да не подценявате нито един признак, тъй като човек постоянно би трябвало да се вслушва в това, което му приказва тялото му. Това обаче не значи, че не можем да насочим взор и към националната медицина, в която също се крие изпитан лек за възстановяване работата на сърдечния орган.
Негов създател е известната немска монахиня Хилдегард декор Бинген, която преди 5 години даже беше канонизирана от папа Бенедикт XVI поради големите й заслуги. В историята тя остава позната като монахиня, абатиса, публицист, композитор и мистик.

Нейната запарка е на цели 800 години и най-хубавото е, че не е някакво извънредно и горчиво лекарство, а безусловно същински елексир. А това е по този начин, тъй като главната й съставна част е напитката на боговете, а точно виното.
А ето я и изкусителната рецепта: с цел да си приготвите това потребно лекарство, ви е необходим 1 литър хубаво домашно алено или бяло вино, 10 стъбла свеж магданоз без корена, 2 с.л. винен оцет и 300 гр естествен чист пчелен мед.
Всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете огромна тенджера, в която да сипете виното, магданоза и оцета, а сместа да сложите да ври за към 10 минути на слаб огън. След това прибавете меда и варете още към 5 минути, като непрестанно разбърквате, до момента в който медът се разтвори напълно.

Когато е готово, прецедете топлото вино и още горещо го пресипете в бутилка с капачка. Вечер преди лягане пийте по една кафена лъжичка от ароматния винен елексир. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР