Сърцераздирателно видео от Китай с баща и дъщеря потресе целия

...
Сърцераздирателно видео от Китай с баща и дъщеря потресе целия
Коментари Харесай

Съкрушен от мъка баща разплака целия свят с това ВИДЕО от гробището

Сърцераздирателно видео от Китай с татко и щерка потресе целия свят. На фрагментите, публикувани от Pear Video, се виждат таткото и дребното момиченце, които лежат в прясно изкопан гроб. Смазаният от тъга мъж и брачната половинка му похарчил всичките си пари за лекуването на 2-годишната си дъщеричка, която се е родила със съществено заболяване на кръвта, написа " Дейли мейл ".



„ Взехме доста пари, само че към този момент не желаят да ни дават заеми”, споделя съкрушеният родител.

Заедно с жена си решили да имат второ дете, с цел да може с кръв от пъпната му шнур да спасят дребното момиченце. След като брачната половинка му забременява, схващат, че трансплантацията ще остане единствено мираж, тъй като нямат нужните средства.



„ Бяхме притиснати в ъгъла. Няма никаква друга възможност”, споделя майката болното от таласемия момиче.



Двамата се отхвърлят от лекуването и се заемат да приготвят дребното си момиченце за гибелта. Бащата изкопава гроб и води щерка си всеки ден да си играе на гробището. Той ляга в ямата, която е изкопал със личните си ръце и кара момиченцето да застане до него, с цел да не се опасява, когато пристигна моментът.



„ Само това можах да измисля - да я накарам да играе на това място. Това е мястото, където тя ще почива в мир. Всичко, което мога да направя, е да я съпровождам всеки ден”, споделя съкрушеният баща.

Той се надява, че щерка му ще се усеща добре и няма да се опасява, когато пристигна моментът да си отиде от този свят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР