Сърцераздирателни кадри на децата на Кейт Гарауей до леглото на

...
Сърцераздирателни кадри на децата на Кейт Гарауей до леглото на
Коментари Харесай

Дъщерята и синът на Кейт Гарауей са заснети да се грижат за баща си в емоционален момент

Сърцераздирателни фрагменти на децата на Кейт Гарауей до леглото на татко им са включени в новия документален филм на майката на две деца, който се излъчва довечера.

Кейт Гарауей: Историята на Дерек дава последна визия за четиригодишната борба на някогашния доктор с Covid, преди да почине през януари. Дерек споделя историята си „ с гласа си “ в документалния филм, който демонстрира 56-годишната Кейт да стои до брачна половинка си по време на добре документираната борба за здравето му, както и в ранните им години като двойка.

Филмът също дава визия за връзките на децата на Кейт с техния татко, до момента в който той прекарва последната си година в и отвън болничното заведение. В един от клиповете водещата на Good Morning Britain предлага на сина си Били, 11, и Дерек да прегледат изпратените й картички за рождения ден. Дерек може да бъде забелязан да чете една от картичките и да се усмихва на сладкото известие, до момента в който споделя: „ Това е от съседката Маги. “ След това Били се майтапи: „ Добре, прочетете го, не можете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР