Сърцеразбита майка, чийто син е бил намушкан до смърт 64

...
Сърцеразбита майка, чийто син е бил намушкан до смърт 64
Коментари Харесай

Мама разкрива сърцераздирателни последни моменти със сина си, преди той да бъде намушкан 64 пъти

Сърцеразбита майка, чийто наследник е бил намушкан до гибел 64 пъти, откакто отиде на рожден ден, разкри последните си моменти.

Университет студентът Тейлър Блек беше погубен в една от скрити горещи точки на закононарушения с нож в Обединеното кралство. 18-годишният юноша, който в миналото е мечтал да бъде публицист, остана с острие, забито в черепа му, откакто се върна в Стоктън он Тийс, Дърам, за фамилно посещаване преди четири години този месец.

32-годишният Нейтън Костело отхвърли да е направил ликвидиране, само че беше наказан след развой в Кралския съд в Тисайд, който разкри, че той го е наръгал с нож 64 пъти, в това число 40 пъти в главата. Майката на Тейлър, Линдзи Алисън, към момента се бори със загубата на най-големия си наследник. Разказвайки детайлности за скъпоценните си последни минути с него, тя написа във Фейсбук: „ Този ​​ден преди четири години беше последният път, когато видях красивото ти лице, чух красивото ти лице и усетих любящите ти ръце към мен, тъй като единствено ден по-късно те ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР