Сърцатият халф на Левски Роман Прохазка не остана доволен от

...
Сърцатият халф на Левски Роман Прохазка не остана доволен от
Коментари Харесай

Прохазка: Не играхме добре, още се опознаваме с новите

Сърцатият халф на Левски Роман Прохазка не остана удовлетворен от представянето на отбора в мача с Ботев. "Сините " надвиха с късен автогол, а съгласно словака единственото хубаво в този мач са трите точки.

"Доволни сме най-много от трите точки, не толкоз от играта. Не играхме добре. Ботев са сериозен тим, знаехме, че ни чака сериозен мач, само че сме удовлетворени от успеха Не знам за какво не ни се получи играта, само че беше и първи мач, който постоянно е по-слаб. Ще се усъвършенстват нещата. "

"Подавах на Серджиу Буш, в случай че не беше автогол, той щеше да вкара на празна врата. Важното е, че е вътре. От идващия мач би трябвало да играем по-добре и да печелим с по-голяма разлика ", показа Прохазка и разяснява по какъв начин върви акомодацията на новите играчи.

"Опознаваме се още, много нови момчета са. Надявам се, че с всеки мач ще играем все по-силно. Мисля, че имаме положителни футболисти и класен тим, сигурен, че ще се представим на мощно равнище ", добави Прохазка и благодари на почитателите за поддръжката.

"Радвам се доста на цялостните трибуни, уповавам се, че ще ни поддържат и в идващите мачове ", приключи словашкият халф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР