Сарказмът може да притежава различни нюанси. Понякога е трудно да

...
Сарказмът може да притежава различни нюанси. Понякога е трудно да
Коментари Харесай

Кои са най-саркастичните зодии, винаги готови да се прицелят с хумор

Сарказмът може да има разнообразни нюанси. Понякога е мъчно да прецените дали да приемете нечия злобна забележка като засегнатост, само че за най-саркастичните зодии всичко е въпрос на комизъм.

Сред планетите във вашата рождена карта Меркурий, известна още като планетата вестител, е тази, за която е най-вероятно да дефинира вашето духовитост . Това е по този начин, тъй като Меркурий ръководи мисловните процеси и стила на другарство, като по този метод отразява дали сте иронични или по-сериозни.

Например, в случай че във вашата натална карта Меркурий е ситуиран в бързомислещия знак Близнаци, евентуално запасите ви от остроумни отговори не се изчерпват с дни.

„ Всеки знак има способността да бъде подигравателен, само че няколко характерни знака може да считат сарказма за собствен втори език “ , споделя астрологът Ерин Ривър Съндей пред. „ Въпреки че отзивчивите въздушни знаци наподобяват като най-вероятната група, в действителност има един знак от всеки детайл, който демонстрира повече податливост към жлъч. “

Вижте в галерията кои са най-саркастичните зодии:
 Най-саркастичните знаци на зодиака  Най-саркастичните знаци на зодиака  Най-саркастичните знаци на зодиака  Най-саркастичните знаци на зодиака
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР