Сари: Няма резервен планМениджърът на Челси Маурицио Сари призна, треньорската

...
Сари: Няма резервен планМениджърът на Челси Маурицио Сари призна, треньорската
Коментари Харесай

Сари: Няма резервен план

Сари: Няма авариен проект
Мениджърът на Челси Маурицио Сари призна, треньорската работа в Челси е по-трудна, в сравнение с е очаквал и няма проект Б, с който да промени неувереното положение на,,сините “ в Премиършип. Челси бе победен с 4-0 при гостуването си на Борнемут в сряда, което бе най-голямата им загуба в лигата от 23 години насам. Поражението остави лондончани отвън зона Шампионска лига. В добавка, те имат едвам един триумф в последните си четири мача в шампионата и са в серия от три следващи загуби при гостуванията си във всички шампионати, което докара Сари до заключението, че животът във Висшата лига е по-труден, в сравнение с той си го е представял при идването на,,Стамфорд Бридж “.

,,Вероятно да, само че аз към този момент знаех, че ще бъде мъчно “, стартира Сари.,,Нивото е доста високо и този отбор практикуваше различен жанр на игра, когато дойдох през лятото. Те печелеха титли с друга философия за играта, тъй че е мъчно да изкорениш всичко това. Но ние може да се оправим – да се подобрим както физически, по този начин и душевен и да играем нашия футбол “, изрази вяра италианският експерт.

Сари настойчиво продължава да играе в скица 4-3-3, откакто дойде в Югозападен Лондон, като ролята на опорен халф извършва пристигналия дружно с него от Наполи Жоржиньо, който работи в зоната на Н‘Голо Канте. Въпреки проблемите на Челси на този пост и маркираните три гола в последните пет мача, Сари е безапелационен, желае да успее с тима с проект А.,,Не желая да трансформирам нещо, което сега не работи толкоз добре. Искам да видя моя жанр на игра на доста високо равнище на терена. Тогава може да променим нещо. През последните 10 години Барселона завоюва толкоз доста титли, тъй като практикуваше своя жанр на игра сполучливо. Така че първоначално и аз желая да виждам тима да изповядва сполучливо на терена моята филосифия “, съобщи Сари.

Мениджърът прикани и управлението да прояви самообладание и да му даде късмет да развие тима на Челси по своя жанр.,,Сините “ смениха 12 треньори от 2004 насам.,,Искам да ви напомня, че в първия си сезон с Юрген Клоп отпред Ливърпул приключи сезона в средата на таблицата. Ситуацията във Висшата лига е пределно ясна. Има три тима, които са над останалите. В единия Маурисио Почетино дойде преди пет години, Юрген Клоп преди 4, а Пеп Гуардиола – преди три сезона. Английският футбол е в ръцете на тези отбори, тъй като те бяха доста търпеливи. Затова би трябвало да работим върху това и върху нашия нрав “, приключи Сари. Челси приема вкъщи закъсалия отбор на Хъдърсфийлд в среща от 25-тия кръг на Висшата лига в събота. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР