Сърфистите в Сидни могат да се върнат по плажовете въпреки,

...
Сърфистите в Сидни могат да се върнат по плажовете въпреки,
Коментари Харесай

Сърфистите вече могат да посещават плажовете в Сидни

Сърфистите в Сидни могат да се върнат по плажовете макар, че в обществото към момента има терзания , написа БГНЕС, цитирайки Би Би Си. 3 плажа в към този момент са отворени и първите фенове на водния сърф побързаха да влязат във водите на плажа Марубра. Позволено е да се вършат извършения на пясъка. Решението се отнася за един от най-богатите региони на града и провокира разстройване, защото тези крайбрежни покрайнини към момента са измежду „ горещите точки ” на разпространяване на ковид в Сидни.
Отпадането на някои от строгите ограничения е в унисон с настроенията измежду някои пластове на обществото, които желаят нещата да се върнат към естественото си положение, откакто броят на случаите на заразяване фрапантно стартира да пада. Трите най-големи щата - Нов Южен Уелс, Виктория и Куинсланд записаха единствено 7 нови случая за една нощ, като в Куинсланд не е регистриран нито един нов случай за първи път от повече от 80 дни.
Властите продължиха да молят за нерешителност. Премиерът Скот Морисън съобщи, че някои ограничавания и прекъсването на бизнеса ще бъдат непокътнати най-малко за още 4 седмици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР