Сърфист е скочил върху гърба на 3-метрова акула, нападнала жена

...
Сърфист е скочил върху гърба на 3-метрова акула, нападнала жена
Коментари Харесай

Сърфист скочи върху гърба на акула, за да спаси жена

Сърфист е скочил върху гърба на 3-метрова акула, нападнала жена край крайбрежията на Австралия, и я е удрял, до момента в който не е пуснала "плячката " си, оповестява Българска телеграфна агенция, позовавайки на локални медии.

35-годишната жена е сърфирала край Шели бийч наоколо до Порт Маккуори, когато е била нападната от акулата, която е впила зъбите си в десния ѝ крайник.

От избавителната работа оповестяват, че сътрудник сърфист се е притекъл на помощ на дамата, скочил е върху гърба на хищника и го е "налагал ", до момента в който не пусне плячката си. "Куражът на тези сърфисти е окуражителен ", споделя началникът на службата Стивън Пиърс.

Жената е откарана в болница със съществени рани на крайници. Състоянието й устойчиво.Досега през годината шестима души са починали в австралийски води, откакто са били нападнати от акули. Други шестима са потърпевши съществено.

Междувременно ДПА съобщи, че при различен случай в Австралия риболовец е станал жертва на риба.56-годишният мъж е бил на рибарски излет със фамилията и другари, когато едрата риба е скочила в лодката и го е блъснала в гърдите. Спътниците му са се пробвали да окажат първа помощ до идването на парамедиците. Малко по-късно рибарят е умрял. Нелепият случай се е случил в австралийската Северна територия.

Woman saved from shark attack by friend who kept punching it
— SkyNews (@SkyNews)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР