Сърфирането в интернет, независимо дали става въпрос за настолни компютри,

...
Сърфирането в интернет, независимо дали става въпрос за настолни компютри,
Коментари Харесай

Apple, Google, Microsoft и Mozilla обединиха усилия, за да знаете кой е най-бързият браузър

Сърфирането в интернет, без значение дали става въпрос за настолни компютри, преносими компютри или мобилни телефони остава едно от най-често употребяваните неща от хората. То има голям брой приложения. Според последните статистически данни за потреблението на браузъри, предоставени от StatCounter, Гугъл Chrome остава най-популярният браузър за настолни компютри и преносими компютри.

Причините за известността на Chrome може да са доста. Ако се интересувате основно от продуктивността и се чудите кой уеб браузър да изберете, има уеб основани сравнителни проби.

Разбира се, уеб браузването, както и всяко друго компютърно натоварване зависи в огромна степен от системата, с която разполагате. Въпреки, че сърфирането в интернет постоянно е било считано за нещо от по-леката страна на скалата на работното натоварване, мрежата става все по-сложна с всеки минал ден и по тази причина е безсмислено да се чака обичайно преживяване от нещо, което не е задоволително мощно.

Така че, в случай че приемем, че имате порядъчен компютър или телефон, с цел да оказват помощ на потребителите да дефинират кой е най-хубавият уеб браузър, Apple, Гугъл, Microsoft и Mozilla се сплотиха, с цел да оказват помощ за основаването на последната версия на Speedometer 3.0. В днешната обява в блога за анонсиране на browserbench.org се споделя:

„ За първи път сравнителният тест за експедитивност или който и да е различен главен относителен тест за браузъри е създаден в границите на съдействие, подкрепено от всеки главен енджин за браузъри: Blink/V8, Gecko/SpiderMonkey и WebKit/JavaScriptCore. Основната цел на Speedometer 3 е да отразява в оптималната степен действителния уеб, тъй че потребителите да имат изгода, когато даден браузър усъвършенства резултата си в сравнителния тест.„

Ето и същността на подобренията в Speedometer 3.0:

Подобрено премерване на времето за осъществяване както за синхронни, по този начин и за асинхронни действия. Обновени рамки на потребителския интерфейс на JavaScript въз основа на статистиката за потребление. Включване на комплицирани версии на DOM (Document Object Model). Тестване на продуктивността на наличие на приложения с една страница (SPA) от новинарски уеб сайтове, да вземем за пример Kaldata Оценяване на продуктивността на рендериране, основаване на диаграми и табла за управление Оценка на продуктивността на JavaScript и WYSIWYG редактора на код

Можете да намерите повече механически детайлности за подобренията в изявленията в блоговете на екипите Chromium на Гугъл, Edge на Microsoft и WebKit на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР