Сърдечният удар може да бъде предотвратен, ако знаете това Ако

...
Сърдечният удар може да бъде предотвратен, ако знаете това Ако
Коментари Харесай

Сърдечният удар може да бъде предотвратен с това средство

Сърдечният удар може да бъде предотвратен, в случай че знаете това

Ако забележите настъпването на сърдечен удар, мощна притискаща, пареща болежка зад гръдната кост, която не отминава, тогава би трябвало незабавно да се обадите на кола за спешна помощ.

Но в живота има обстановки, в които колата за спешна помощ не може да стигне в точния момент и нямате хапчета на разположение. А в случай че имате, те на процедура не оказват помощ при сърдечен удар.

Д-р Д. Кристофър и доктор Р. Шулц са посветили половината от живота в проучването на този проблем. И стигнали до извода, че сърдечният удар може да бъде спрян в границите на минута благодарение на един артикул. Той би трябвало да се намира в къщата на всеки!

В продължение на 35 години Джон Кристофър следи резултатите на кайенския пипер върху човешкото тяло. През цялото това време нито един от пациентите му не е умрял, а в противен случай, положението на пациентите му доста се е подобрило.

За да спрете идния сърдечен удар, би трябвало да добавите една чаена лъжичка надробен кайенски пипер в чаша вода. Този пикантен пипер съдържа огромно количество капсаицин, който нервира дихателните пътища, кожата и лигавиците.

Този способ е подобаващ, в случай че индивидът е в схващане. Ако той е в безсъзнание, тогава можете да капнете няколко капки дестилат от пикантен червен пипер под езика.

Освен това кайенският пипер е доста здравословен. Съдържа минимум 25 субстанции, които могат да имат удобен резултат върху човешкото тяло.

Лекарите оферират да употребявате този пикантен пипер за възстановяване на метаболитните процеси. Той има добър резултат върху усвояването на потребните микроелементи и даже способства за загубата на тегло.

Вижте още: Лечение на гъбичките по краката благодарение на чесън

Методът за прекъсване на инфаркт, упоменат нагоре, би трябвало да се приема като деяние за оказване на първа помощ. Може да се употребява единствено в незабавни случаи. Не спасявайте сами пациента, в случай че можете да се обадите на експерт. Погрижете се за здравето на вашите близки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР