Сърдечните проблеми на млад мъж може да са били предизвикани

...
Сърдечните проблеми на млад мъж може да са били предизвикани
Коментари Харесай

Енергийните напитки могат да ни докарат сърдечна недостатъчност, сочи доклад

Сърдечните проблеми на млад мъж може да са били провокирани от несъразмерната му консумация на . Той се е озовал в болничното заведение със сърдечна непълнота, откакто консумирал по четири такива на ден, в продължение на две години, написа. Констатациите се прибавят към все по-голям брой доказателства, свързващи потреблението на енергийни питиета със сърдечни проблеми, което кара създателите да приканват за предизвестия за заплахите от пиенето на тези питиета в  огромни количества .
Според, оповестен в списанието British medical journals case reports, 21-годишният мъж отишъл в болница, откакто четири месеца се влошавал с напредващ дефицит на въздух и загуба на тегло . Пациентът разказал, че е пил четири кенчета от 500 мл енергийни питиета всеки ден в продължение на към две години, като всяка кутия съдържа 160 мг кофеин. (Типична чаша кафе съдържа към 90 мг кофеин.) Мъжът си спомнил, че понякога е имал случаи на неприятно храносмилане, трептене и аритмия , за които в предишното не е търсил помощ.
 Забраняват продажбата на енергийни питиета на малолетни след предложение на Воля Забраняват продажбата на енергийни питиета на малолетни след предложение на " Воля "
Законодателна самодейност на партия " Воля " планува въвеждането на възбрана за продажба на енергийни питиета на малолетни. Предложени...
През последните месеци той се чувствал толкоз зле и латентен, че съгласно отчета, трябвало да спре университетското си образование в Лондон. След поредност от проби мъжът е диагностициран с две евентуално животозастрашаващи положения: сърдечна непълнота и бъбречна непълнота . Сърдечната непълнота поражда, когато сърдечният мускул не може да изпомпва задоволително кръв, с цел да задоволи потребностите на тялото. При бъбречния срив органите не могат вярно да филтрират отпадъчните артикули от кръвта. Лекарите даже обсъждали дали не се нуждае от двойна (сърдечна и бъбречна) трансплантация .
След 58 дни в болница и прекъсване на енергийните питиета, отпаднала нуждата от сърдечна трансплантация. Но бъбречна въпреки всичко може да се наложи, защото казусът се дължал на дългогодишна, само че недиагностицирана хронична обструктивна уропатия. При нея урината не може вярно да изтече през пикочните пътища и се връща в бъбреците. “Случаят акцентира евентуалните сърдечносъдови рискове от енергийните питиета при податливи пациенти ”, пишат създателите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР