Сърдечните пристъпи са често са следствие на коронарна артериална болест.

...
Сърдечните пристъпи са често са следствие на коронарна артериална болест.
Коментари Харесай

Ето как тялото алармира за предстоящ инфаркт

Сърдечните пристъпи са постоянно са разследване на коронарна артериална болест. При това заболяване кръвоносните съдове са запушени с холестерол и в следствие кръвта не може да циркулира обикновено, написа.
Преди разкриване на болестта съвсем постоянно се следят някои признаци.
Симптомите са както явни (остра болежка и т.н.), по този начин и латентни. Във втория случай човек нормално не приема казуса съществено, което доста усилва риска от съдбовен край.
При наближаващ сърдечен удар постоянно се усеща лек дискомфорт в гърдите. Може да се съпостави с напън и поява на киселини. Проблемът може да изчезне толкоз бързо, колкото се е появил.

Вторият признак е болежка в цялото тяло (в ръцете, гърба, врата, корема и т.н.). Болестта може да докара до зной даже след нищожно физическо натоварване (изкачване на стълби например). Тялото не е в положение да изпомпва дейно кръвта, което кара системите на тялото да страдат.
Третият проблем е повръщането, а четвъртият е събуждането в студена пот. Разбира се, тези симтоми не значат безусловно, че имате коронарна артериална болест, само че е належащо да следите здравето си, изключително в случай че сте имали сърдечни проблеми преди.
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР