Сърдечна дъщеря се разгневи на съвета, която според нея постави

...
Сърдечна дъщеря се разгневи на съвета, която според нея постави
Коментари Харесай

`Хората продължават да ходят по гробовете на родителите ми, след като съветът построи пейка твърде близо`

Сърдечна щерка се разгневи на съвета, която съгласно нея сложи дървена скамейка прекомерно покрай гробовете на родителите си.

Сега се твърди, че членовете на обществеността се разхождат над гробните места на Морийн Джоунс, 85, и Дейвид Пари Джоунс, 89, защото съветът е сложил скамейка в непосредствена непосредственост до местата им за отмора. Бевърли Пари-Джоунс споделя, че се бори със съвета от две години по отношение на разположението на пейката, която е единствено на 18 инча от гробовете.

Тя твърди, че пейката е била толкоз близо, че е трябвало да бъде преместена от пътя и по-късно се върна на първичното си място, когато пристигна времето да погребе татко си, Дейвид, през 2022 година Добавката към гробището Броутън в Северен Уелс в този момент е легло на несъгласия за Бевърли, която към момента се бори със съвета за позицията на пейката.

Съветникът от окръг Рексам Бевърли изиска от Общинския съвет на Бротън да реалокира паметна скамейка, която е сложена до гроба на нейните родители. Тя сподели: „ Намирам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР