Сърчица и обяснения в любов хвърчат от устата на Гери-Никол!

...
Сърчица и обяснения в любов хвърчат от устата на Гери-Никол!
Коментари Харесай

Баджаначки ли са Гери-Никол и фолк певицата Мария?

Сърчица и пояснения в обич хвърчат от устата на Гери-Никол ! Адресирани са към ушите на нов мъж в живота й. „ Никой не може да ни спре, тъй като нашата обич е същинска! И няма ала-бала! Обичам те! ", споделя в еуфория Яката дупара.

Новият й се споделя Мартин Гешев и не е непознато лице от редиците на родния елит. Изписаният фотомодел няма нищо общо с някогашната огромна обич на Гери-Никол ММА боеца Дани Илиев.

Един от най-любопитните мнения под общата фотография и обяснението в обич на Гери-Никол и Гешев идва от... Мария! Чалгаджийката пуска виртуални сърчица на колежката си и красавеца. Коментарът на Мария не минава неусетен и почитатели означават: „ Няма подобен жлъч! ".

Причината да загатват за пикантерия е, че Мартин Гешев и Мария бяха извънредно близки през 2020-а. Двамата непрекъснато обикаляха заведения, снимаха се дружно прегърнати, Мария нежно облягаше глава до неговата и в този момент злите езици считат, че Мария се подиграва с любовните излияния. Други пък считат, че и с Мария, и с Гери-Никол Мартин няма нищо интимно, а единствено безпределно положителни другари и се лигавят със сърчица и обятия в онлайн пространството, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР