Сърбия ще преразгледа данните от началото на епидемията от коронавирус,

...
Сърбия ще преразгледа данните от началото на епидемията от коронавирус,
Коментари Харесай

Сърбия преразглежда данните за смъртността от Covid-19

Сърбия ще преразгледа данните от началото на епидемията от ковид , с цел да ревизира смъртността и поправя всички несъответствия, откакто водещ епидемиолог подложи на подозрение цифрите, осведоми " Ройтерс ".
 Значително е повишен броят на мигрантите в Сърбия
Значително е повишен броят на мигрантите в Сърбия

20-30%, повече спрямо предходната година...

" Ние ще създадем инспекцията по най-честния метод. Вярвам в експертизата на нашите хора. Нищо не сме укривали и всичко направено от нас бе транспарантно ", сподели президентът Александър Вучич пред публицисти.

Балканската страна записва първия случай на ковид при започване на март . Според формалната статистика 33 551 души са се заразили и 749 са умряли от ковид.

Предраг Кон, член на назначения от държавното управление щаб за битка с вируса, разяснява във вторник, че формалният брой на умрелите в столицата Белград е три пъти по-нисък от действителния.
 Вучич
Вучич " нарежда " Сърбия пред Ердоган в Турция, която била " международна мощ "

" Турция е една от седемте или осемте най-големи международни сили "

В изявление за белградската телевизия NewsMax Adria Кон свърза несъответствията, която съгласно него са изключително огромни през юни, с описаната от него като неточна осведомителна система.

Балканската страна регистрира внезапно нарастване на случаите преди парламентарните избори през юни и също през юли след разхлабването на рестриктивните мерки, наложени в средата на март.

Здравните управляващи оповестиха, че броят на инфектираните е почнал да понижава от август.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР