Сърбия ще бъде подложена на най-силния натиск за всички времена

...
Сърбия ще бъде подложена на най-силния натиск за всички времена
Коментари Харесай

Вучич: Сърбия се готви за най-силния натиск досега върху руските санкции

Сърбия ще бъде подложена на най-силния напън за всички времена да наложи наказания против Русия, защото светът осъзнава, че Русия не може да бъде победена на бойното поле. Това сподели сръбският президент Александър Вучич в ефира на.

„ От идната седмица чакам голям напън по въпроса за налагането на наказания против Руската федерация, евентуално най-силният напън за всички времена “, добави Вучич.

" Очаквам, че ще се сблъскаме с доста проблеми, защото обстановката в Украйна е такава, че стана ясно, че на бойното поле не можеш елементарно да победиш Русия. Но не мога да кажа, че Русия ще завоюва ", сподели още Вучич. „ Очакванията на огромен брой страни, че със западни оръжия Украйна елементарно може да победи Русия, бяха изцяло неизпълнени ”.

През август президентът на Сърбия към този момент съобщи, че западните страни, обединени в помощ на Украйна и доставящи оръжие на Киев, даже и дружно, няма да могат да победят Русия на бойното поле, отбелязвайки, че „ най-хубавият вид е да се реализира помирение незабавно щом вероятен. "

Вучич уточни още, че победа на Русия в спора с Украйна би означавала проваляне за груповия Запад, в това число за целия Северноатлантически алианс. Той означи, че сръбските въоръжени сили стават все по-ефективни и покачват бойната си подготвеност посредством в детайли изследване на спора в Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР