Сърбия претърпя поражение от Испания със 69:81 в последен мач

...
Сърбия претърпя поражение от Испания със 69:81 в последен мач
Коментари Харесай

Селекционерът на Сърбия: Не харесах глупавата реакция на Йокич

Сърбия претърпя проваляне от Испания със 69:81 в финален мач от група “J” от втората фаза на Мондиал 2019 в Китай. По средата на третата четвърт звездата на западните ни съседи Никола Йокич получи второ техническо нарушаване и бе изпъден от мача. Това не се хареса на селекционера на сърбите Саша Джорджевич и в конференцията след мача показа, че не е бил удовлетворен от проявата на Йокич.

“Не харесах глупавата му реакция. Нека изгубим мача, нямам проблем с това, в случай че съперникът ни е играл по-добре, само че той трябваше да остане на паркета и да бъде един от водачите ни. Вече говорихме за това с него. Изчистихме всичко в съблекалнята. Той знае, че е твърдо момче, един от най-хубавите сега. Имаме потребност от него на полето. Това не е някакво опрощение, че най-хубавият ни състезател е бил изпъден и не сме могли да играем без него. Нашата игра зависи от всички. Това е епизод, който би трябвало да разберем, проучваме и да се надяваме, че няма да се случи още веднъж.”, сподели наставникът на Сърбия.

Сърбия излиза против Аржентина в първи четвъртфинален конфликт от Световното състезание на следващия ден от 14:00 часа българско време.

Васил Недялков
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР