Сърбия не разполага със зенитна ракетна система С-400, но се

...
Сърбия не разполага със зенитна ракетна система С-400, но се
Коментари Харесай

Александър Вучич: Нямаме С-400, съседите завиждат на Сърбия

Сърбия не разполага със зенитна ракетна система С-400, само че се надява Русия да й подари.
Това съобщи президентът на страната Александър Вучич, разяснявайки реакциите в българските медии, в които се приканва да се спре превозването на съветската зенитна ракетна система С-400, съобщи БГНЕС.

Според него някои желаят да видят неговата страна още веднъж слаба.

„ За тяхно страдание през днешния ден Сърбия е по-отговорна, по-богата и по-успешна за благополучие на нашите жители “, сподели Вучич, представен от локалните медии. Той е безапелационен, че на съседите им е погрешно, че Сърбия е сполучлива страна.

Самолетите, които са транспортирали съветската бойна техника и персонален състав, са прелетели над България на 22 октомври. Това беше доказано от българските управляващи, които подчертаха, че полетите са осъществени според настоящото законодателство. Разрешението за тях е обещано и от българското министерство на защитата. От 24 до 30 октомври се е провело взаимното руско-сръбско учението „ Славянски щит 2019 година “. В него са взели участие съветски ЗРК С-400 и Панцир-С. Учението е следено от сръбския президент Вучич, който даде висока оценка и изрази вяра, че неговата страна ще получи като подарък от Русия С-400.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР