Сърбия и Швейцария играят при резултат 0:0 в директен сблъсък

...
Сърбия и Швейцария играят при резултат 0:0 в директен сблъсък
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Сърбия 0:0 Швейцария, ранен шанс за кръстоносците

Сърбия и Швейцария играят при резултат 0:0 в пряк конфликт от група „ G “ на Световното състезание в Катар. Двубоят на „ Стадион 974 “ може да го гледате НА ЖИВО С КАРТИНА на уеб страницата.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА inbet ИГРАЧ НА МАЧА И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ ТУК!

Сърбия се нуждае от победа, с цел да продължи напред, до момента в който на Швейцария и тъждество стига, в случай че Камерун не победи Бразилия в другия дуел от групата.

Сръбския народен тим изпусна преднина от два гола точно против Камерун в мач, който приключи 3:3. Разбира се, националният селекционер – Драган Стойкович, както и избраниците му, бяха доста разочаровани след равенството с африканския отбор, тъй като задачата им за продължение към 1/8 финалите стана доста комплицирана. Швейцария пък записа победа точно против Камерун в първия си дуел от Световното състезание в Катар с 1:0 и в този момент е с 3 точки в групата, на краткотрайното второ място зад Бразилия.

Сърбия е с 1 точка в групата и ще се нуждае от наложителна победа, с цел да продължи напред и то в случай че Камерун не победи Бразилия. Швейцария пък ще се задоволи и с равенството, защото това ще им донесе актив от 4 точки и продължение към елиминационната фаза.

Швейцария и Сърбия имат единствено един мач между тях и той е на Мондиал 2018, когато групата е съвсем същата – Бразилия, Швейцария, Сърбия и Коста Рика. Тогава швейцарците побеждават с 2:1 и се класират напред, до момента в който сърбите остават на третото място.

LIVE |

Световно състезание по футбол, Катар 2022, група „ G “, трети кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР