Сърбия е влюбена в Джони Деп и има защо! Американският

...
Сърбия е влюбена в Джони Деп и има защо! Американският
Коментари Харесай

Как ще ги стигнем... сърбите? Белград награди Джони Деп за специални заслуги. И има защо!

Сърбия е влюбена в Джони Деп и има за какво!

Американският артист е толкоз обичан от западната ни съседка, че ще получи Златен орден за заслуги към Сърбия за изключителния си принос към напъните на страната да поддържа и развие локалната общественост, занимаваща се с изкуство.



Орденът е в символ на признателност за уважението, което звездата от „ Карибски пирати “ демонстрира към страната, както и за многочислените планове, в които наема огромен брой младежи от прилежащата ни страна.

Отличието ще му бъде връчено през днешния ден точно на националния празник на Сърбия, който носи името Ден на държавността от 2001 година насам. На тази дата през 1835 година е призната първата конституция на Сърбия.



Припомняме, че Джони Деп бе на посещаване в Белград през октомври предходната година, с цел да популяризира анимационния сериал "Puffins Impossible ", който е създаден в Сърбия, а основан в студиото за анимация Иерволино студиос.

В новата анимация за група симпатични дребни птички Джони Деп се трансформира в Джони Пъф, на който дава гласа си и някои от присъщите си черти.

В сръбската столица артистът беше и през февруари 2019 година за фотосите на кино лентата "Минимата ", в който играе в ролята на фамозния фотограф Юджийн Смит.

Най-новият облик, в който следва да забележим холивудския любим, е този на френския крал Луи XV във френски филм, чието заглавие още не е оповестено.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР