Сърбия е готова да плати $ 500 000 за организирането

...
Сърбия е готова да плати $ 500 000 за организирането
Коментари Харесай

Сърбия е готова да плати за среща с Тръмп

Сърбия е подготвена да заплати Щатски долар 500 000 за организирането на среща с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Това стан ясно от изказване на сръбският външен министър Ивица Дачич, представен от “Макфакс “.

Дачич изясни, че концепцията за лобиране се приема отрицателно в Сърбия. Той обаче означи, че в Съединени американски щати това е публична процедура, която се показва на публиката посредством публични документи.

„ „ Подобни контракти се разгласяват на уеб страницата на американското правосъдно министерство, а цената нормално е известна, от 50 000 до 150 000 $ за месец, според от задачата ", разяснява Дачич.

Той акцентира, че визовата политика на Сърбия е хармонизирана с тази на Европейски Съюз. Той отговори на нападки от европейски дипломати, които са загрижени от решението на страната да отстрани визи за трети страни.

„ Това е малко лицемерно, защото имигрантите идват към Европейски Съюз от Гърция и България. Сърбия има лични ползи, защото към този момент не сме член на Европейски Съюз “, съобщи Дачич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР