Сърбите аплодираха триумфа на Новак Джокович срещу австралийското правителство, след

...
Сърбите аплодираха триумфа на Новак Джокович срещу австралийското правителство, след
Коментари Харесай

Сръбските медии след съдебната победа на Джокович: Спечели в Австралия както винаги прави

Сърбите приветстваха триумфа на Новак Джокович против австралийското държавно управление, откакто решението за отменяне на визата му бе свалено, а самият номер 1 бе освободен от имиграционния хотел в Мелбърн, където бе държан няколко дни.

„ За наслаждение на всички тези, които излязоха по улиците, които по всички краища на света предложиха поддръжката си, Новак Джокович завоюва в Австралия както постоянно прави “, се споделя в уводната публикация на сръбския ежедневник Blic.

Outside Novak Djokovic lawyers office earlier this evening.

I don’t recommend rearresting him.

I have a Serbian uncle, and from experience, they’re a lovely, loving lot until they’re not.

pic.twitter.com/w5aYixtUkW
— Avi Yemini (@OzraeliAvi) January 10, 2022 Дахер Ламот: Замислете се кой в действителност е " Ганя " по тематиката Джокович
" Темата за Джокович стартира да става досадна. Но се ядосах от градската либерал аристокрация. Нормално е австралийците да ненавиждат Джоко...
Прочети повече

Таблоидът Vecernje novosti разгласи, че Джокович „ е победил Австралия “, до момента в който предизвести, че „ нищо не е завършило още “.

Победата в съда на международния номер 1 бе приветствана и от жителите на столицата Белград, където стотици се събраха по улиците предходната седмица в поддръжка на своя съотечественик, на който президентът на Сърбия Александър Вучич даде обещание цялостна дипломатическа поддръжка.

Други останаха загрижени, защото австралийското държавно управление към момента може да се опита да анулира визата на Джокера за повторно, което ще значи и че той ще пропусне първия за годината шампионат от Големия шлем, който стартира на 17 януари.

Novak Djokovic:
1. Gave €1.000.000 to Italian hospitals for covid19
2. Gave €1.000.000 to Serbian hospitals for covid19
3. Gave money to Spain for covid19
4. Donated funds to Australia to fight bushfires
5. Donated funds to Melbourne City Mission disadvantaged children program
— Александар Милошевић (@Aleksandar_Mi) January 9, 2022 Австралийският съд реши: Визата на Джокович е непозволено анулирана
Федералният съд в Мелбърн анулира решението на министерството на вътрешните работи на Австралия да анулира визата на сръбския тенисист Н...
Прочети повече

„ Ако го депортират, без значение от решението на съда, това ще бъде скандал отвън всевъзможни граници “, показа 34-годишният икономист в Белград Божидар Попович. „ Невъобразимо е, че се отнасят по този начин със състезател от подобен сан “, добави 47-годишният банков чиновник Йелена Йович.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР