Сърбинът Новак Джокович ще се пусне в надпреварата на двойки

...
Сърбинът Новак Джокович ще се пусне в надпреварата на двойки
Коментари Харесай

Новак Джокович ще играе на двойки в Маями

Сърбинът Новак Джокович ще се пусне в конкуренцията на двойки на шампионата от сериите “Мастърс 1000” в Маями. Бившият №1 ще си партнира със своя съотечественик Виктор Троицки. Двамата играха дружно в два шампионата през предходната година. Дуетът загуби на четвъртфиналите в Индиън Уелс преди да отпадне в осминафиналите на “Мастърс”-а в Монте Карло.

На Джокович и Троицки няма да им бъде елементарно в Маями. В първия кръг техни противници ще бъдат експертите на двойки Никола Мектич и Александър Пейя, а спечелилите от този мач ще играе в идващия в поставените под №2 Хенри Континен и Джон Пиърс или против Робин Хаазе и Матю Миделкоп.

На Джокович му липсва игрова процедура, защото това е едвам вторият му шампионат от интервенцията на рамото, която претърпя след Откритото състезание на Австралия. 12-кратният първенец в Шлема загуби откриващия си мач на Индиън Уелс от японеца Таро Даниъе.

Поставеният под №9 Джокович пропуща по право първия кръг на сингъл, а във втория ще се изправи против спечелилия всред Миша Зверев и Беноа Пер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР