Сърбинът Новак Джокович може да играе на тенис турнира Acapulco

...
Сърбинът Новак Джокович може да играе на тенис турнира Acapulco
Коментари Харесай

Поканиха Джокович на турнир в Акапулко, не му искат ваксина

Сърбинът Новак Джокович може да играе на тенис шампионата Acapulco Open през февруари, като няма да му се постанова да бъде имунизиран против COVID-19. Директорът на шампионата Раул Зурутуза увери че, в случай че желае да играе в Акапулко, както направи през 2017 година, водачът в международната класация ще бъде добре пристигнал.

" Новак може да играе, в случай че желае, връзките ни са доста положителни, избирам това да бъде негово решение, макар че го виждам комплицирано, тъй като седмица по-късно ще е Купа Дейвис ", сподели шефът, представен от " Мундо Депортиво ".

Джокович беше отхвърлен от първия шампионат от Големия шлем за годината, Откритото състезание на Австралия, тъй като не беше имунизиран, само че той няма да има проблем да пътува до Акапулко, тъй като мексиканското държавно управление не лимитира влизането в страната на тези, които не са ваксинирани.

При единственото си присъединяване на Откритото състезание на Мексико през 2017 година Джокович беше отстранен на четвъртфиналите от австралиеца Ник Кириос.

Миналата година Acapulco Open беше извоювано от Александър Зверев, който победи Стефанос Циципас с 6-4, 7-6 (3).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР