Сърбинът Филип Крайнович победи с 6:2, 3:6, 7:5 Феликс Оже-Алиасим

...
Сърбинът Филип Крайнович победи с 6:2, 3:6, 7:5 Феликс Оже-Алиасим
Коментари Харесай

Сърбин чака Григор във втория кръг в Ротердам, ранен провал за Вавринка

Сърбинът Филип Крайнович победи с 6:2, 3:6, 7:5 Феликс Оже-Алиасим и ще се изправи против Григор Димитров във втория кръг на шампионата в Ротердам, в случай че през днешния ден поставеният под номер 2 в схемата българин преодолее съпротивата на Юичи Сугита.

За Оже-Алиасим това бе дебют на равнище АТР и той се показа повече от почтено, само че в последна сметка неналичието на опит си сподели думата. При 3:3 в третия сет младокът поведе с 40:0 на сервиса на Крайнович, само че не съумя да осъществя пробив. Това стори 25-годишният сърбин в 12-ия гейм и си обезпечи успеха.

Аут от шампионата към този момент е Стан Вавринка. Швейцарецът, който преди няколко дни стигна до 1/2-финалите на Sofia Open, загуби с 6:4, 3:6, 2:6 от незнайния представител на домакините Талон Грикспоор. Холандецът бе стъписан първоначално и позволи ранен пробив, оказал се решителен за изхода на първия сет, само че след това се възползва от възможностите си и отстрани носителя на три трофеи от Големия шлем.

Във втория кръг Грикспоор ще срещне някой всред сънародниците си Робин Хаасе и Тимо де Бакер. При нов триумф пред него ще се отвори опция да излезе против устремилия се към първото място в международната класация Роджър Федерер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР