Сърбинът Драган Глисич, открит мъртъв в един от улеите на

...
Сърбинът Драган Глисич, открит мъртъв в един от улеите на
Коментари Харесай

Ето го сърбинът, загинал в Пирин! Приятелите му от планински клуб Люктен: Беше изключителен човек, със сигурност е слязъл да помогне

Сърбинът Драган Глисич, открит мъртъв в един от улеите на връх Вихрен, наоколо до търсения седмица Пламен Христов е прочут планинар. Живее в Тръстеник и е член на известния планински клуб " Люктен ", научи Струма ком от сръбски медии. Негови негови сътрудници от клуба разкриват пред Kurir, че никой не е знаел, че Глисич ще върви България

- Замина за Шар планина и незабавно по-късно трябваше да се върне в Тръстеник. Никой не е имал визия, че ще върви в България – споделя другар на починалия, които бил измежду най-хубавите алпинисти планинари в сръбския клуб.

- Той беше извънреден човек, страховит човек. Така че допускаме, че той е видял тялото на българския екскурзиант и е тръгнал след него, с цел да му помогне, мислейки, че е още жив. Най-вероятно е починал по този начин – добавя той пред изданието.

Това бе и главната версия за гибелта му, която Struma. com, оповестява от през вчерашния ден. Припомняме, че сърбинът влезнал в България през Златарево, настанил се в къща за посетители в Банско и рано сутринта завчера тръгнал в планината. Бил добре снабден и оборудван, което изяснява и смелостта му да се спусне в улея, където е било мъртвото тяло на Пламен Христов.

Паднал е, до момента в който е правил опит за втурване. Има голям брой контузии по главата и тялото., демонстрират фотосите, направени от мястото. Приятелите му стартират действия за преместване на натрупа му в Сърбия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР