Сърбинът Алекса промени плановете и стратегиите на поне две от

...
Сърбинът Алекса промени плановете и стратегиите на поне две от
Коментари Харесай

Когато хейтът обединява: Аспарух и Илиян от "Игри на волята" заедно онлайн срещу Алекса

Сърбинът Алекса промени проектите и тактиките на най-малко две от племената в " Игри на волята ". Той е мощен темперамент, мощен състезател, а и има толкоз доста грошове, които могат да заплетат играта. 

Нещо повече - той не си мълчи. Последният скандал към него беше този с Илиян в Стопанството, като мотивът за пререканията са прекомерно битови - разпределението на храната. Алекса изрече някои квалификации по адрес на модела, които обаче останаха единствено сред него и камерата, а не очи в очи със самия Илиян.

Виж още: Луксозна столична бръмчалка: Кати Дойнова потвърди, че харчи по 20 бона месечно

Това стана мотив Аспарух, който от дълго време е вдигнал мерника на Алекса, да разяснява обстановката. " Айде, всички са мишки е всеки ще яде от Алекса. Алекса мъжага, Алекса президент! Само където имам въпрос с нараснала компликация! Защо тези неща ги приказва единствено на синхрони, само че не и в лицето? "

И както се споделя, врагът на моя зложелател е мой другар. Защото Илиян показа въпросното стори на Аспарух и даже постави няколко смеещи се емоджита. 

Е, към този момент Илиян не е поканил Алекса на ММА битка, само че да се надяваме, че една, тази сред сърбина и Аспарух ще е задоволителна.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР