Сърбин преби полицаи, след като му съобщили, че съпругата му,

...
Сърбин преби полицаи, след като му съобщили, че съпругата му,
Коментари Харесай

Мъж преби полицаи на погребението на жена си, защото се оказала жива

Сърбин преби служители на реда, откакто му съобщили, че брачната половинка му, която той мислел за мъртва, е жива, оповестява „ Република “. 50-годишният Светозар П. от село в община Коцелева в западна Сърбия, нападнал чиновниците на реда с кръст, който купил за погребението на жена си.

Светозар е живял в извънбрачна връзка с Л.П. (64) в къщата си. Вчера сутринта той уведомил щерка им, че майка ѝ е умряла, а тя уведомила полицията. Веднага след сигнала полицията пристигнала на място с доктор от Здравния център, който трябвало да удостовери гибелта. Когато полицията пристигнала, къщата на Светозар била цялостна с родственици, съседи и другари, пристигнали да изразят съболезнованията си, съобщи NOVA.

„ В къщата към този момент бяха донесли ковчег и кръст, всичко беше готово за погребението. Един от полицейските чиновници се приближи до Светозар, с цел да поговори с него, а лекарят влезе в стаята, където лежеше „ умрялата “, с цел да удостовери гибелта ѝ. Скоро обаче той се появи на вратата и сподели, че дамата е жива “, сподели източник. След това полицейският чиновник влезнал в стаята и се уверил, че Л.П. диша и че е единствено в безсъзнание. Въпреки че обстановката била много странна, той щастливо излязъл от стаята и споделил на Светозар, че брачната половинка му е жива и че е извикана кола за спешна помощ, която да я закара до здравния център.

Шокът обаче не приключил дотук. Недействителният вдовец ненадейно буен. Вместо да му олекне, че брачната половинка му е жива, Светозар сграбчил дървения кръст, който бил купил за погребението, и нападнал с него служителя на реда. След това той се доближил до полицейското транспортно средство и счупил стъклото с кръста. При нападението е ранен един от служителите на реда. Полицията е овладяла обстановката, след което по заповед на прокуратурата Светозар е откаран в психиатрична болница, където е подложен под наблюдаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР