Сара Спенсър е стара сърдечна тръпка на крал Чарлз и

...
Сара Спенсър е стара сърдечна тръпка на крал Чарлз и
Коментари Харесай

Сестрата на принцеса Даяна шокира с разкритие: Излизах с Чарлз, но бракът ми с него беше немислим!

Сара Спенсър е остаряла сърдечна тръпка на крал Чарлз и може би едно от огромните му увлечения. Изненадващо обаче, английската благородничка разкрива, че до момента в който цялата страна я е спрягала за бъдеща кралица, никой не е бил по-далеч от тази концепция от самата нея.

" Да, с Чарлз излизахме много време и имахме усеща един към различен, само че и през разум не ми е минавало да се омъжа за него. Всъщност, когато майка ми ме попита, моята реакция беше " Не, даже и да беше самият цар Соломон ", споделя още Сара Спенсър.

Сестрата на Даяна скоро се разделя с Чарлз, само че той към този момент се е срещнал с Даяна и стартира да й обръща внимание. Намерението му е да се ожени за млада и наивна госпожица, която се надява да бъде послушна брачна половинка и да се приспособява по-лесно към кралския живот. За страдание точно неопитността на Даяна и прочувствената връзка на Чарлз с Камила, се оказват спънки за брака им.

" Бях прекомерно дълго очевидец на персоналните им нещастия. И още веднъж декларирам, че в никакъв случай не бих се омъжила за Чарлз. Дори и да беше цар Соломон. Твърде огромно задължение е да споделяш отговорностите на короната, а аз не желаех да си предизвиквам това. За страдание сестра ми го осъзна прекомерно късно и нямаше път обратно ", споделя още Сара.

Самата тя избира да се омъжи за фермер и да стои надалеч от всякаква гласност. Присъства само на сватбите на племенниците и при кръщенето на първородния наследник на Хари. " Тя не желае гласност — фамилията й претърпя задоволително. Винаги е подготвена да посрещне роднините си, само че избира да е надалеч от двора ", споделят нейни другари.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР