Сара Рав от Мелбърн е само на 22 години, но

...
Сара Рав от Мелбърн е само на 22 години, но
Коментари Харесай

Как изглежда днес момичето, което преди 2 години е тежало едва 30 кг

Сара Рав от Мелбърн е единствено на 22 години, само че към този момент има огромен опит в оправянето със комплицирано заболяване. Момичето е желало да отслабне и било толкоз увлечено от този развой, че това довело до безсилие и психически проблеми.

Днес в svobodnazona.com желаеме да споделим с вас историята на Сара, може би тя ще помогне на някого да избегне тези съществени неточности в живота си.

 анорексичка

Момичето решило, че би трябвало да усъвършенства тялото си и почнало строго фс се лимитира в храната, консумирайки едвам 300-400 калории дневно и също по този начин да тича в продължение на три часа. „ Не ставаше дума за намаляване или предпочитание да наподобявам по избран метод. Исках да бъда по-добра “ – признава Сара.

Скоро тежестта й към този момент било единствено 30 кг, косата й почнала да пада, а здравето й се влошило напълно.

Преподавателите от медицинския институт, където момичето учило, почнали да виждат, че е изцяло отслабена и й забранили да посещава часовете, до момента в който не се възвърне изцяло

 момиче-анорексия

Посъветвана да отиде на терапевт и психолог, Сара отсрочила момента да отиде в клиниката, до момента в който не се разболяла съществено и не била приета в болница с диагноза нервна анорексия.

След обзор от експерти, на момичето било предписано лекуване и тя също била принудена да възобнови пълноценното, уравновесено хранене. „ Трудно е за човек с психологично заболяване да си признае, че страда от това “, оплаква се Сара.

 анорексия-промяна

За две години Сара съумяла да качи 19 кг. Тя почнала да посещава фитнеса и да тренира по подготвителен проект, с цел да качи мускулна маса.

Студентката признава, че макар че са минали две години, тя към момента не се е възстановила изцяло от заболяването си, от време на време отново има „ неприятни мисли “. Тя обаче решително построява новия си, благополучен живот.

 анорексия-преди-и-след

„ Победих анорексията, само че има шаблони, които би трябвало да не помни, да приложа нови модели на държание и рани, които да зараснат. Това лишава време. Но няма нищо неприятно в мен и това коя съм. Почувствах, че нещо не е наред с мен, само че се опасявах да се разкрия пред околните си. Вие не сте отговорни за депресията си за, посттравматичния стрес и другите психологични разстройства “, заключава тя.

 жена-след-анорексия

 анорексия-промяна

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР