Сара Рамирес беше отстранена от И точно така…“, тъй като

...
Сара Рамирес беше отстранена от И точно така…“, тъй като
Коментари Харесай

Сара Рамирес беше уволнена от „И точно така“: Че Диас „загуба на ефирно време“

Сара Рамирес беше отстранена от „ И тъкмо така… “, защото беше „ загуба на ефирно време “ като необятно неизвестен воин Че Диас.

48-годишният небинарен артист загатна в Instagram във вторник, че са били уволнени от сериала " Макс " поради тяхната пропалестинска политика, в това число присъединяване им в няколко пропалестински марша.

„ Докато раздават награди, кастинг режисьорите и сътрудниците вършат черни описи на артисти и служащи, които разгласяват нещо в поддръжка на палестинците в Газа, с цел да подсигуряват, че няма да работят още веднъж “, пишат частично те.

Рамирез неотдавна взе участие в палестински митинг в Бруклин, развявайки транссексуално знаме, а също по този начин взе участие в марша за Газа на 13 януари във Вашингтон, окръг Колумбия.

Но източник, непосредствен до „ И тъкмо така… “, сподели на Daily Mail, че Рамирез е „ на дъното още от предишния сезон “ поради Че, комедиант и водещ на подкаст, който имаше връзка с Миранда (Синтия Никсън ), който разруши брака на Миранда със Стив Брейди (Дейвид Айгенбер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР