Сара Пейн е била само на осем години, когато е

...
Сара Пейн е била само на осем години, когато е
Коментари Харесай

Вътре в трагичните последни моменти на Сара Пейн, когато превратният убиец Рой Уайтинг е нападнат в затвора

Сара Пейн е била единствено на осем години, когато е била отвлечена от тиха селска уличка до царевична равнища, нападната и убита.

Беше лятото на 2000 година и Сара беше отседнала в къщата на баба си и дядо си в Кингстън Горс, Западен Съсекс, с двамата си по-големи братя, Лий и Люк, и сестра Шарлот. След като удари главата си по време на игра на гоненица, младата Сара избяга разплакана, с цел да не бъде забелязана в никакъв случай повече. Братята й бяха единствено на метри от тях, само че не се виждаха, когато тя беше отвлечена.

Последва обезверено търсене, само че лиши 16 агонизиращи дни, преди тялото на Сара най-сетне да бъде намерено, голо в плитък гроб единствено на няколко благи. Полицията скоро заподозря Рой Уайтинг, само че ще минат месеци, преди най-сетне да съумеят да го изправят пред правораздаването.

Както The Mirror заяви извънредно, 65-годишният Уайтинг е бил атакуван зад решетките в Wakefield HMP - прочут затвор от категория А в Западен Йоркшир, постоянно именуван „ Имението на чудовищата “.

Убиецът, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР