Сара Младенова от Шумен е новата Мис България и е

...
Сара Младенова от Шумен е новата Мис България и е
Коментари Харесай

"Няма по-жестоко нещо от женската злоба и завист": Има ли хиалурон в устните новата "Мис България"?

Сара Младенова от Шумен е новата " Мис България " и е несъмнено една от най-красивите ни миски напоследък. Предните избори предизвикваха много кавги и реакции, тъй като избираните девойки все се отличаваха с корекции на устните и гърдите. Е, Сара несъмнено наподобява много по-естествена от множеството ни миски, само че интернет въпреки всичко е разграничен.

Едни считат, че 17-годишната Сара си е поставила хиалурон в устните, а други са на мнение, че не е по този начин, а ученичката е изцяло естествена.

Виж още: " Тъпите маймуни изгубиха ": Как реагираха участниците в " Игри на волята " след борбата за територия 

" Искам да кажа нещо хубаво, нямам нищо срещу момичето, само че все си мисля, че " Мис България " би трябвало да бъде естествена! Все отново България е известна с красивите си жени…. Не имам вяра да няма красива и естествена жена, която да е почтена да носи купата " Мис България " … Исках, но отново не можах да кажа нещо хубаво… ", написа потребителка във Фейсбук. 

" Да бе, неповторима, цялата изкуствена и това е забележете ученичка! Каква ли ученичка е, дали се вясва в час и по какъв начин? ", написа различен ядосан консуматор. Други обаче означават, че злобата и завистта са рискови и са на мнение, че момичето е красиво, а премията е заслужена.

Виж още: Наръчник на плеймейтката: Нора Недкова разрушава мъжки сърца, а първокласното я влече

" Няма по-жестоко нещо от женската завист и злоба... Но нали сме способени всички... ", " Само завист и нищо повече, спрете се бе хора ", " Прекрасна е! ", споделят пък други почитатели на хубавицата.

17-годишната Сара е народен играч по фехтовка, само че към този момент с големи триумфи. Сара показа, че е много сюрпризирана от триумфа на състезанието, а всичко това не пречи на учебното заведение. " Мис България " е в 11 клас и показа пред камерата на Star Reporter, че се оправя чудесно с ученето и съумява да го комбинира с тренировките.

Хубавицата другояче не е очаквала да се класира въобще, само че е щастлива, тъй като е цялостна изненада. Каузата на Сара е да подкрепя развиването на спорта и се надява, че ще успее да направи нещо значимо, което да подкрепи спортистите.

Виж още: Мис Плюс Сайз откровена за хейта, мъжете и подигравките! Защо Веселка не споделя килограмите си 

Изображение: https://www.instagram.com/saraamladenova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР