Сара Хейнс не се срамува да позволява на малките си

...
Сара Хейнс не се срамува да позволява на малките си
Коментари Харесай

Алиса Фара Грифин казва, че Сара Хейнс „прозвуча като странен ексхибиционист“, докато оправдаваше голотата около малките си деца в „The View“

Сара Хейнс не се срами да разрешава на дребните си деца да я виждат гола. Почти една година откакто ко-домакинът разкри, че децата й са „ безусловно “ видели нейните „ тата “, тя още веднъж се оправда за какво не покрива тялото си, в случай че те тичат в стаята, до момента в който тя е съблечена.

В епизода на The View тази заран всички погледи се насочиха към Хейнс по време на сегмент с гореща тематика за навика на Брадли Купър да върви гол из къщата, даже в случай че шестгодишната му щерка е в стаята. Докато Хейнс означи, че не „ се радва да се разхожда гола “, тя сподели, че няма проблем децата й да я виждат без облекла.

„ Не се затрупвам незабавно сред душа и моите лосиони, когато децата ми дотичат, тъй като съм положила умишлени старания те да не се срамят от телата си и да им припомня, че това е просвета “, сподели тя, добавяйки, че е „ кърмила пред всяко дете “, до момента в който идват.

Според Хейнс нейните деца – всички от които са на възраст под седем години – нормално „ нахлуват “ повече от това, че някой им взема играчка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР