Сара Драгулева стана едно едно най-обсъжданите момичета в мрежата, след

...
Сара Драгулева стана едно едно най-обсъжданите момичета в мрежата, след
Коментари Харесай

Красавицата Сара на Папи Ханс разпали страстите в Лозенец с нова порция снимки

Сара Драгулева стана едно едно най-обсъжданите девойки в мрежата, откакто Папи Ханс разкри, че точно тя е дамата до него. За връзката им стана ясно от новото видео на пеещия стихотворец, " Моряк ". " Ако се питате за какво си отиваме толкоз, това е тъй като е истина. Тя е моето ентусиазъм, моята обич, моят сателит и сътрудник. Сара ", написа той под фотографията тук:

Виж още: Bff или звездна забивка? Мили Боби Браун и синът на Джон Бон Джоуви стават все по-близки

Наскоро Папи Ханс и Сара споделиха и готини моменти от лятното си премеждие в Испания, където отидоха за няколко дни с техни другари. Разходки, вкусна храна, коктейли, забележителности и красиви залези бяха измежду топ забавните неща, които Папи Ханс споделяше в Инстаграм.

Изглежда обаче, че в този момент хубавицата е на родното море и по-конкретно - Лозенец. Сексапилната актриса качи няколко горещи фотоси в Инстаграм, на едно от които театралничи по черен бански от две елементи, разкриващ за следващ път в каква топ форма е. " По-добре главата ти да е в облаците, с цел да знаеш къде си, а по-късно да вдишаш чистия въздух и да мислиш, че си в Рая ", написа 24-годишната Сара към фотото. 

Виж още: Латино кралете Торино и Пашата избягаха от България, приказваха и за сексапилната Ина Гаярдо

За връзката сред Папи Ханс и Сара се заприказва още по време на първия локдаун, когато инфлуенсърът дебютира в TikTok. Тогава тя бе чест " посетител " във видеата му, само че нещата последователно са се задълбочили. 

Изображение: https://www.instagram.com/sarahsergey/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР