Сара Драгулева и Папи Ханс са една от звездните инфлуенсърски

...
Сара Драгулева и Папи Ханс са една от звездните инфлуенсърски
Коментари Харесай

Сара Драгулева сподели пикантни подробности за първата си среща с Папи Ханс

Сара Драгулева и Папи Ханс са една от звездните инфлуенсърски двойки. Връзката им стартира от обществените мрежи преди 2 години, когато пандемията е в своя кипеж. Двамата са дружно във всяка свободна минута и не пропущат опция да се порадват един на различен. Влюбените гълъбчета даже прекараха празниците по плажовете в Гърция, а не със фамилиите си. 

Виж още: Ново 20: Влогърката Стела взе микрофона и стана рисково!

В своя персонален профил актрисата от сериала „ Братя “ в сторита отговори на въпроси от своите почитатели. Повечето от въпросите са свързани с кариерата ѝ като актриса и с връзката ѝ с Константин Трендафилов.

Виж още: Каролина Севастянова разбуди злобарите в мрежата с провокативни фрагменти

За запознанството им тя показа, че е почнало в интернет, само че е траяло физически в колата, а по-късно са отишли да катерят Боянския водопад. Няколко месеца по-късно е схванала, че той доста ненавижда разходките. В името на любовта човек прави много пъти неща, които не обича. 

Виж още: Тита подвигна градусите! Певицата се пуска като секси великденско зайче

Началото на връзката им стартира в интервал, в който всичко е затворено поради COVID-19, затова още от този момент те на процедура стартират да живеят дружно. Ако се чудите по какъв начин русокоската се обръща към половинката си, отговорът е беби.

Изображение: https://www.instagram.com/sarahsergey/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР