Сара Драгулева е една от най-красивите ни родни актриси, но

...
Сара Драгулева е една от най-красивите ни родни актриси, но
Коментари Харесай

Среднощно къпане в морето: Звездата от "Братя" Сара Драгулева разгорещи страстите в нета

Сара Драгулева е една от най-красивите ни родни актриси, само че зад тази осанка се крие и огромен гений, който виждаме и в хитовата поредност на NOVA " Братя ". Самият Папи Ханс сподели преди време в свое изявление, че тя е идващото огромно нещо в родното кино и от ден на ден ще виждаме и чуваме Сара, която е и дамата до него.

Красивата актриса е много дейна в мрежата, а неотдавна показа много секси фрагменти. На фотосите хубавицата театралничи за вечерни фотоси на плажа, а визията ѝ е убийствено секси. Сара е заложила на черен тоалет, който е комбинирала с много блестящи обеци, а почитателите я обсипват с хвалби в мненията.

Виж още: Сватба или просто клюки? Даяна Ханджиева влюбена и сияеща

Звездата от " Братя " и Папи Ханс означиха дружно много значим ден за актрисата. В средата на септември Сара навърши 25 години и означи празника в домашни условия. Гаджето на Папи Ханс показа някои сторита от събитието, от които разбрахме, че си е имало и декорация, и DJ пулт, и торта. Сара призна в едно стори, че преди не е обичала да си чества рождения ден, само че едвам в този момент е схванала, че е изпускала доста. 

" Никога не съм обичала да си чествам рождения ден, само че през вчерашния ден разбрах какъв брой съм била смотана… Прегръщам всички, с които не се видяхме, сигурна съм, че ще има още доста поводи

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР