Сара Джесика Паркър заяви в интервю за The Telegraph“, че

...
Сара Джесика Паркър заяви в интервю за The Telegraph“, че
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър: Дразня се от въпроси за остаряването, задават ги само на жени

Сара Джесика Паркър съобщи в изявление за „ The Telegraph “, че се нервира от въпросите за остаряването: " Повечето мъже на моята възраст /58 г./, в никакъв случай не ги питат за това. Ние ставаме всяка заран, вършим милион разнообразни неща, продължаваме живота си.... Просто не разбирам за какво се натъртва толкоз доста на мислите за остаряването и възрастта ".


Звездата от паметния сериал " Сексът и градът " и продължението му съобщи, че в никакъв случай през живота си няма да си направи инжекции с ботокс, защото това може да се отрази отрицателно на работата ѝ: " Аз съм актриса - би трябвало да мога да движа веждите си. Трябва да мога да показвам страсти с мимики и да " поддържам връзка " с лицето си ". Паркър добави, че на брачна половинка ѝ Матю Бродерик надали ще му хареса, в случай че тя стартира да се бори по този метод с бръчките.

Интересното е, че неотдавна актрисата съобщи, че не изключва опцията да употребява ботокс и не вижда нищо неприятно във обстоятелството, че дамите на възраст се пробват да наподобяват по-млади. Но акцентира, че за нея това към момента е отворен въпрос.

Бившата колежка на Паркър, Ким Катрал (Саманта от " Сексът и градът " ), показва противоположната позиция: 60-годишната актриса съобщи, че ще се бори със стареенето " по всички вероятни способи ": както с ботокс, по този начин и с хирургическа интервенция./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР