Сара Джесика Паркър отново доказа статута си на модна икона,

...
Сара Джесика Паркър отново доказа статута си на модна икона,
Коментари Харесай

Всички имаме нужда от новата рокля на Сара Джесика Паркър в гардероба си!

Сара Джесика Паркър още веднъж потвърди статута си на фешън икона, появявайки се в Ню Йорк с визия, почтена за същинска Кари Брадшоу.

Миналата седмица 55-годишната актриса снима фотосесия по улиците на Голямата ябълка , а една съответна дреха направи усещане на стилните редактори по света – лилавата плетена рокля на марката Hanifa с дължина до земята .

on Oct 17, 2020 at 10:19am PDT

Плетеният дизайн носи уют, по този начин необходим през студените месеци, само че с останалите си преимущества моделът потвърждава, че не е нужно да се разделяме със стилния външен тип поради температурите на открито .

Горната оувърсайз част е съчетана с внимателно V-образно деколте, колан, подчертаващ талията, и А-силует , който ни освобождава от терзания, че всяка наша извивка е на показ, до момента в който лилавият цвят основава въодушевление и ни отличава от тълпата .

on Oct 18, 2020 at 6:34am PDT

Моделът е приключен от пискюли в долната част , а когато погледът ни стигне до долу, го чака още една приятна изненада – смелата композиция с обувки в цвят фуксия от марката на самата актриса SJP .

Някои фрагментите съумяват да уловят и високата цепка на роклята, която основава спомагателен „ уау “ резултат – стига да се решите на него като ентусиазъм за дрешника си този сезон. Едва ли ще сгрешите!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР