Сара Джесика Паркър носи много етикети – от талантлива актриса,

...
Сара Джесика Паркър носи много етикети – от талантлива актриса,
Коментари Харесай

Аз съм на 55, а ти кой беше? Сара Джесика Паркър и черният бански, по който полудяхме

Сара Джесика Паркър носи доста етикети – от надарена актриса, през емблематичната роля на Кари в „ Сексът и градът “ до фешън икона. Феновете й даже от време на време не помнят, че тя е и щастлива брачна половинка и майка.

Въпреки че преди години двамата със брачна половинка ѝ Матю Бродерик претърпяха рецесия на брака си, през днешния ден те са повече от щастливи дружно и се радват на трите си деца.

 Сара Джесика Паркър Getty/Gulliver

По време на дневната ни разходка из обществените мрежи попаднахме на любопитни папарашки фрагменти, в които Сара свети с безупречна визия в компанията на брачна половинка си на плажа. Няма по какъв начин да й се отхвърли, че за годините си наподобява повече от добре.

Актрисата тренира балет от дребна и до ден сегашен признава, че продължава се грижи за положителната си форма посредством упражняване на йога и други интензивности.

Е, ние можем да кажем единствено едно - когато обичаш тялото си, предан си на спорта и поставяш здравето преди всичко, просто няма по какъв начин да не изглеждаш добре. Тези фотоси го потвърждават:

View this post on Instagram
#SarahJessicaParker enjoyed a beach day at the Hamptons in New York, with her husband #Matthew Broderick
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР