Сара Джесика Паркър е бясна на Крис Нот заради това,

...
Сара Джесика Паркър е бясна на Крис Нот заради това,
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър с разбито сърце заради Тузара

Сара Джесика Паркър е гневна на Крис Нот поради това, че обвиняванията в полово посягане, отправени към него от няколко дами, могат да навредят на сериала " И просто ей по този начин ".

Източник, непосредствен до 56-годишната актриса, разкрива, че тя е " с разрушено сърце " поради репортажите и изявленията в медиите и счита, че " тя е разочаровала всички ", заяви " US Weekly ", представен от dir.bg.

Преди празниците " The Hollywood Reporter " излезе със публикация, в която две дами - Зоуи, в този момент на 40, и Лили, в този момент на 31, настояват, че преди години Нот правил секс с тях макар отхвърли им. Той ги поканил в жилището си, където съгласно описа им е протегнал ръка. След това още две дами се причислиха към обвиняванията.

Паркър била унищожена поради героинята си Кари Брадшоу, която съгласно нея е емблема на правата на дамите. Американската медия показва, че тя изпитва гняв, тъй като е позволила да се случват такива неща под носа ѝ - да бъдат засегнати дами.

Тузара получи инфаркт и умря в първата серия от " И просто ей по този начин " и Паркър в този момент се " чувствала по този начин, като че ли има два смъртни случая " след тези изказвания.

" Тя приема задачата да бъде Кари Брадшоу доста съществено. С огромната мощ идва огромната отговорност и макар че Сара знае, че не тя е забъркана в тази история, а сътрудника ѝ, все пак обаче се усеща по този начин, като че ли тя е разочаровала всички ", твърди непосредствен до нея.

Първите две обвинителки разправят, че Нот е правил секс с тях пред огледалото, като първото нахлуване е осъществено през 2004 година, до момента в който второто се е случило през 2015 година, три години откакто Нот се е оженил за брачната половинка си Тара Уилсън, с която имат две деца.

Нот изрично отхвърли всички обвинявания за полово принуждение, само че призна, че е имал " срещи по взаимно единодушие " и с двете обвинителки.

Полицейското ръководство на Лос Анджелис на този стадий не проверява изказванията. Адвокатът на артиста Андрю Бретлер споделил, че органите на реда към момента не са се свързали с клиента му, само че той счита да сътрудничи изцяло.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР