Сър Род Стюарт накара крал Чарлз и Дейвид Бекъм да

...
Сър Род Стюарт накара крал Чарлз и Дейвид Бекъм да
Коментари Харесай

Крал Чарлз и Дейвид Бекъм се смеят до уши на шегата с пръсти на Род Стюарт

Сър Род Стюарт накара крал Чарлз и Дейвид Бекъм да се разсмиват със занимателна смешка на събитие, изпълнено със звезди.

Звездите слязоха в Лондон във вторник вечерта за премиите на The King's Foundation. Чарлз, който понижи кралските си задължения след диагностицирането му с рак, персонално се срещна с някои от известните лица и в един миг музикалната легенда накара Чарлз и Дейвид да бъдат на шевове, до момента в който се разнасяше в близост с явно занимателна част.

Род, на 79, направи жест с пръсти, до момента в който кралят намираше закачката за безусловно занимателна, както и Дейвид, който можеше да бъде забелязан да се смее на назад във времето.

Към Род се причисли брачната половинка му Пени Ланкастър на вдъхновяващото събитие, защото тя беше видяна да целува бузата на Чарлз, до момента в който споделяха топла прегръдка един с различен. Наградите на King's Foundation Awards са платформа, която отличава невероятните старания на студенти, учители, ученици и сътрудници, които са оказали огромно въздействие върху задачата на Фо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР