Сър Пол, 81, поздрави зяпачите с характерна весела усмивка, докато

...
Сър Пол, 81, поздрави зяпачите с характерна весела усмивка, докато
Коментари Харесай

Това е страхотната четворка! Сър Пол Маккартни и Ринго Стар са подложени на тълпа, докато се връщат в Лондон със съпругите си Нанси и Барбара, след като подкрепиха шоуто на Стела Маккартни в Парижката седмица на модата

Сър Пол, 81, поздрави зяпачите с присъща радостна усмивка, до момента в който пресичаше натоварената гара Кингс Крос Сейнт Панкрас със брачната половинка си Нанси.

Присъединявайки се към някогашния си сътрудник от групата, Ринго, на 83 година, блесна знак за мир със запазена марка, до момента в който вървеше паралелно до брачната половинка на 43-годишната Барбара Бах, модел и актриса, най-известна с основната й роля във кино лентата за Джеймс Бонд „ Шпионинът, който ме обичаше “.

Стела, чиято последна сбирка се оказа един от акцентите в Париж, добави групата като излязоха от гарата и се качиха в чакаща кола.

Крилата бяха разменени за карета Eurostar във вторник, когато сър Пол Маккартни, сър Ринго Стар и съответните им съпруги се завърнаха в Лондон след малко появяване на Седмицата на модата в Париж 

Стела Маккартни придружи татко си и мащехата си за противоположното им пътешестване до Лондон във вторник су...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР