Сър Лени Хенри каза, че е време да се предаде

...
Сър Лени Хенри каза, че е време да се предаде
Коментари Харесай

Сър Лени Хенри напуска Comic Relief след 40 години с трогателно съобщение

Сър Лени Хенри сподели, че е „ време да се съобщи на новото потомство “, като удостовери, че ще бъде хазаин на Comic Relief за финален път тази година.

65-годишният артист и комедиант, който е съосновател на благотворителната организация през 1985 година дружно със сценариста на Love Actually Ричард Къртис, е хазаин на шоуто на BBC Red Nose Day от десетилетия.

Той сподели той имаше единствено една година отмора от ролята и това беше, когато участваше в театрална режисура на „ Отело “.

Той сподели на BBC Breakfast: „ Няма да бъда хазаин на повече Comic Reliefs по-късно. Ще имам специфични изяви, тъй като съм пожизнен президент. Ще се занимавам с набиране на средства, само че просто няма да съм хазаин на вечерта.

„ Вероятно към момента ще върша документални филми, известия и други неща. Но това е последният ми път, когато съм хазаин на вечерта. Имал съм единствено една свободна вечер. Тогава направих Отело в West Yorkshire Playhouse. Но това ще бъде последният път, когато съм хазаин, тъй като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР