Сър Клиф Ричард може да е с години по-възрастен от

...
Сър Клиф Ричард може да е с години по-възрастен от
Коментари Харесай

Сър Клиф Ричард дразни сътрудничеството с Тейлър Суифт, за да му помогне да пробие САЩ на 83

Сър Клиф Ричард може да е с години по-възрастен от възрастта за пенсиониране - само че той към момента желае да тества нови неща за кариерата си; като продупчване в американските ранглисти.

83-годишният поп артист основава мелодии от 1958 година и има седем албума номер едно в Обединеното кралство и 14 сингъла номер едно в Обединеното кралство през годините по-късно. Успехът в класациите в Съединени американски щати обаче избяга от артиста на Living Doll - единствено три песни съумяха да се разбият в топ 10 през последните 65 години.

Но това не попречи на сър Клиф да мечтае - и той към момента се надява един ден да стане шлагер номер едно в Съединени американски щати, преди да затвори микрофона си вечно. Съобщава се, че звездата гледа дуети с огромни американски реализатори в опит да усили възможностите си - с Тейлър Суифт в полезрението му.

Певецът наподобява възнамерява да извади лист от книгите на сър Елтън Джон и сър Том Джоунс, които постоянно вършат дуети с по-млади артисти, с цел да ги поддържат настоящи - със сър Елтън, който има шлагер номер едно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР