Сър Кийр ще насочи удар към г-н Корбин, както и

...
Сър Кийр ще насочи удар към г-н Корбин, както и
Коментари Харесай

Кийр Стармър настоява, че ремонтът на лейбъристите не е просто боядисване - с удар по Джереми Корбин

Сър Кийр ще насочи удар към господин Корбин, както и към някогашния водач на лейбъристите Ед Милибанд, към момента министър в сянка, като признава, че обществеността е имаше проблеми с партията „ за известно време “. И той ще обещае да постави завършек на „ психодрамата “ на торите и да даде вяра на Англия.

„ Работниците нагоре и надолу по нашата страна погледнаха моята партия, погледнаха пътуването, на което бяхме – освен при Джеръми Корбин, само че за известно време. И те споделиха „ не “, чака се да каже той. „ Бяхме взели отпуск от нашата длъжностна характерност. Отменихме остаряло партньорство – трудовата договорка, че обслужваме работещите хора – защото те движат страната ни напред.

„ Всичко, което съм направил като водач, всяка борба, която съм имал, е била да ни свърже още веднъж с тази цел. Ако желаете държавно управление, ангажирано с икономическа непоклатимост, господство на закона, положителни публични услуги, възобновяване на репутацията на Англия, по-сигурен фамилния живот и слагане на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР