Сър Кийр каза, че нетният нулев ангажимент остава, но че

...
Сър Кийр каза, че нетният нулев ангажимент остава, но че
Коментари Харесай

Кийр Стармър казва, че няма да „даде обещание, което не мога да изпълня“, докато защитава обратния завой на зеления план на лейбъристите от £28 милиарда

Сър Кийр сподели, че чистият нулев ангажимент остава, само че че лейбъристите в този момент ще похарчи единствено £23,7 милиарда за схеми за запазване на околната среда по време на първия си мандат на власт - което се равнява на малко под £5 милиарда годишно.

Въпреки че някои от партията на сър Кийр приветстваха този ход като фискално внимателен и остроумен в лицето на офанзивите на торите, бранителите на екокампаниите споделиха, че водачът на Лейбъристката партия се е „ провалил като къща от карти напразно “. бъди почтен с английската общност, в сравнение с да обещая, че не мога да извърша ".

" Всяко семейство знае, че би трябвало да поправя проектите си ", сподели той. „ Сега трябваше да поправяме проектите си. “

„ И мисля, че английската общност прави оценка това, че сме откровени и споделяме, че заради вредите, които торите нанесоха, в този момент не можем да създадем всичко, което желаех да направя. "

Най-нова политика: Премиерът пази министър след „ ужасяващо " изявление

Изображение: Кийр Стармър с Рейчъл Р...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР