СЪР Кейр Стармър каза на нацията да ме съди по

...
СЪР Кейр Стармър каза на нацията да ме съди по
Коментари Харесай

„Съдете за мен по действията ми“, казва сър Кийр Стармър, тъй като премиерът провежда първото заседание на кабинета и разделя Руанда на втория ден в номер 10

СЪР Кейр Стармър сподели на нацията „ да ме съди по дейностите ми, а не по думи “ защото той сложи началото на алената зора на лейбъристите.

Новоизпеченият министър председател приветства „ момента в историята “, когато събра своя топ екип на лейбъристите на първото съвещание на кабинета от потомство.

Говорейки на конференция, той сподели, че нашите затвори и NHS са „ счупени “ и даде обещание да сложи държавното управление на военна позиция, с цел да поправи публичните услуги.

И възприемайки нов спокоен жанр, той сподели пред цивилен прислужници, които могат да „ ме назовават ​​Кийр “, а не министър-председател.

Той също по този начин отвърна на изказванията, че е спечелил „ свлачище без обич “, тъй като 80 % от британците не са дали своят вот за лейбъристите – като даде обещание да не „ се обръща нашия тил ” на всеки.

Говорейки в облицованата с дърво столова на No10, сър Кеир сподели: „ Напомних на целия кабинет, че ще бъдем съдени по делата, а не по думите.

„ Очевидно в четвъртък получихме мандат и от ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР