Сър Иън Маккелън е забелязан да бяга по поръчки, докато

...
Сър Иън Маккелън е забелязан да бяга по поръчки, докато
Коментари Харесай

Сър Иън Маккелън покрива презрамката за врата с шал, както го виждат след падане на сцената на ужасите

Сър Иън Маккелън е видян да бяга по поръчки, до момента в който покрива презрамката си за врата след ужасяващото си рухване от сцена.

Легендарният 85-годишен артист шокира публиката, когато падна с главата напред по време на зрелище на Player Kings в Noel Coward Theatre в Лондон предишния месец. Той беше откаран по неотложност в болница, с цел да получи лекуване, а останалите му осъществявания бяха анулирани в опит да се даде време на артиста да си почине и да се възвърне.

Сър Иън получи пострадвания на врата и китката след злощастното рухване, което го накара да се отдръпна от националното турне на Player Kings. Звездата от „ Властелинът на пръстените “ сигурно ще остане в положително въодушевление макар закъснението и е виждан да излиза и да се разхожда.

Той беше видян да извършва поръчки покрай дома си в Лондон, до момента в който се отбиваше в локалните магазини. Сър Иън беше съвременен, защото носеше наследник шал върху презрамката си, който допълваше тъмносините му ризи и светлосиня те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР